Köy Okulu Birinci oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı, Pınarköy ortaokulu, bir köy okulu olmasına rağmen ilçede birinci oldu. Okullarının birinci olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Zekai Karaboa, veliler...

Köy Okulu Birinci oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı, Pınarköy ortaokulu, bir köy okulu olmasına rağmen ilçede birinci oldu. Okullarının birinci olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Okul Aile Birliği Başkanı Zekai Karaboa, veliler adına okul öğretmenlerine teşekkür etti.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanan yeni sınav sistemi Temel Eğitimden Ortaöğretime geçiş sınavı sonuçları belli oldu. İlçe genelinde 13 okulun yer aldığı sınavda 28-29 Nisan 2014 tarihinde yapılan 2.dönem sınavında Pınar Ortaokulu 75,2 ortalama ile Köyceğiz İlçe 1.si oldu.

Pınar Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Zekai Karaboa “Okulumuzu bu büyük başarısından dolayı kutluyorum. Bir köy okulu olarak bu başarıdan gurur duymaktayız. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, öğrencilerimiz ile birebir ilgilenmeleri, düzenli kontrolleri sonucu elde edilen bu başarı sonrasında öğrencilerimizin istedikleri, kaliteli ortaöğretim kurumlarına yerleşecek olmaları bizleri mutlu etmektedir. Birinci dönem yapılan TEOG Sınavında 64 puan ortalama ile 3.sırada yer alan okulumuz, 2.dönem TEOG Sınavında 11 puan artış ile 75.2 puan ortalama alarak 1.olmuştur. Okul Aile Birliği olarak bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve okul idaremize canı gönülden teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.