Kötekli’deki yol çalışmaları sürüyor

Kötekli Mahallesi parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Şuana kadar 14 bin m2’lik yol kilitli parke taşı ile döşenirken, Kötekli Mahallesindeki ana caddede ki 300 no’lu sokağın da parke taşı döşeme çalışmalarına...

Kötekli’deki yol çalışmaları sürüyor

Kötekli Mahallesi parke taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Şuana kadar 14 bin m2’lik yol kilitli parke taşı ile döşenirken, Kötekli Mahallesindeki ana caddede ki 300 no’lu sokağın da parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Kalan 8 Bin m2’lik yolun parke taşı döşeme çalışmalarının da Eylül Ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Kötekli Mahallesindeki çalışmaları beraberindeki Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver ve Fen İşleri Müdürü Onur Necip Uslu ile birlikte yerinde inceledi.

Başkan Gümüş, 4 aylık kısa zamanda uzun yıllardır sorun olan Kötekli Mahallesindeki yolların çözüme kavuştuğunu belirterek, “Ağustos ayında Kötekli Mahallemizde başladığımız kilitli parke taşı döşeme çalışmalarında sona yaklaştık. Şuana kadar 14 bin m2’lik yolun kilitli parke taşı döşeme çalışması tamamlandı. Kışın özellikle öğrencilerimizin en çok sıkıntı yaşadığı ana cadde üzerindeki 300 no’lu sokağında parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. 10-15 gün içerisinde burasını da bitireceğiz. Artık öğrenci kardeşlerimiz kışın özellikle bu sokakta yağmur ve çamura mahkûm olmayacak, karşıdan karşıya geçerken tahtadan köprüler kurmayacak. Fen İşleri Müdürümüz Onur Necip Uslu ve ekibi gece gündüz çalışıyor.  Eylül ayı sonuna kadar Kötekli Mahallesindeki tüm sokakların parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.