Koruma Altındaki Kızların kermesi

Fethiye’de Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü gözetimindeki kız yetiştirme yurdu öğrencilerinin boş zamanlarında ürettikleri el işi göz nuru eserler bir kermesle satılıp öğrencilere harçlık oldu. Fetav Müdürü...

Koruma Altındaki Kızların kermesi

Fethiye’de Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü gözetimindeki kız yetiştirme yurdu öğrencilerinin boş zamanlarında ürettikleri el işi göz nuru eserler bir kermesle satılıp öğrencilere harçlık oldu. Fetav Müdürü Dilek Dinçer ve Fethiye Kaymakamının eşi Zeynep Çalık öncülüğünde gönül elçileri bayanlarının da destekleriyle kız yetiştirme yurdu öğrencilerinin boş zamanlarında ürettikleri el işi göz nuru eserler kermeste satılırken adeta kapışıldı.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezindeki kermese yoğun ilgi olurken kermesin açılışına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Fethiye Kaymakamının eşi Zeynep Çalık, Fetav Müdürü Dilek Dinçer ve diğer ilgililer katıldı. Devletin Koruma altında tuttuğu kız yetiştirme yurdundaki öğrencilerin yaptığı el işi göz nuru eserler kısa sürede satıldı. Kız öğrencilerin yaptığı el işi göz nuru eserlerin satıldığı kermesi Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İlçe Başkanı A.Kadir Sarıhan, Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz ve diğer ilgililer de gezip alışverişte bulunarak destek oldular. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu "Fethiye’deki koruma ve bakım altında bulunan kızlarımızın yaptığı el emeği göz nuru eserlerin ilgi görmesi bizi mutlu etti” derken Zeynep Çalık da “Kızlarımız için yeni küçük projeler üretme çabasındayız” dedi.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.