Korkunç kaza: araç ikiye bölündü

Milas yakınlarında meydana gelen korkunç kazada bir yolcu otobüsü ile çarpışan özel araç ikiye bölünüp parçalara ayrıldı. Araç içindeki iki kişi tanınmaz hale gelen araçta hayatlarını kaybettiler.Trafik canavarı can almaya...

Korkunç kaza: araç ikiye bölündü

Milas yakınlarında meydana gelen korkunç kazada bir yolcu otobüsü ile çarpışan özel araç ikiye bölünüp parçalara ayrıldı. Araç içindeki iki kişi tanınmaz hale gelen araçta hayatlarını kaybettiler.

Trafik canavarı can almaya devam ediyor. Ülkemizde ve Muğla’da meydana gelen kazalar ağırlıklı olarak trafik kurallarına uymama, aşırı sürat, alkollü araç kullanma ve hatalı solamadan kaynaklanıyor.

Milas yakınlarında dikkatsizlik yüzünden meydana gelen kaza 2 kişiyi daha canından etti. Milas'ta Dörttepe Kavşağı'nda bir otobüsle çarpıştıktan sonra ikiye bölünen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Milas yönüne seyir halinde olan Faik G. (60) idaresindeki 16 CYB 09 plakalı otobüsle Şevket Yalınbıçak (63) idaresindeki 48 KC 142 plakalı otomobil, Bodrum-Milas karayolu Dörttepe Mahallesi Kavşağı'nda çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki ağaçlara çarptıktan sonra ikiye bölündü. Kaza sonrası ikiye bölünen özel aracın parçaları araziye savrulurken araç tanınmaz hale geldi.  Otomobil sürücüsü Şevket Yalınbıçak ve yanındaki Serkan Ölmez (39) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçlarda sıkışan cesetler itfaiye ekiplerince çıkarılırken, otobüs sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Yalınbıçak ve Ölmez’in cesetleri ön otopsi için 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.