Korkmaz MHP İl Yönetimini oluşturuyor

MHP Muğla İl Teşkilatı'nda Osman Güven başkanlığındaki yönetimin görevden alınmasının ardından MHP Genel Merkezi, önceli il başkanı Mehmet Korkmaz'ı Kurucu İl Başkanı Olarak atadı.26 Ocak tarihinde MHP Genel merkezi tarafından...

Korkmaz MHP İl Yönetimini oluşturuyor

MHP Muğla İl Teşkilatı'nda Osman Güven başkanlığındaki yönetimin görevden alınmasının ardından MHP Genel Merkezi, önceli il başkanı Mehmet Korkmaz'ı Kurucu İl Başkanı Olarak atadı.

26 Ocak tarihinde MHP Genel merkezi tarafından MHP Muğla İl yönetimi görevden alınmış ve parti yeni yönetim atanıncaya kadar kapatılmıştı. MHP Muğla Kurucu İl Başkanlığına önceki dönem İl başkanı Mehmet Korkmaz atandı.

Yeni il yönetimini oluşturmak için çalışmalara başlayan MHP Kurucu İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “26 Ocak tarihinde tüzüğümüze bağlı olarak il teşkilatımız kapatılmıştı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 17 Şubat 2013tarihli tebliği ile Muğla İl Kurucu Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Muğlamıza ve dava arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. İl Kurucu Yönetim Kurulu için görüşmelerim devam ediyor. 40 ila 50 kişilik bir yönetim kurulu ile partimizi öncelikle yerel seçimlere sonrasında da genelde iktidara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.