Korkmaz adayığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 22 Şubat Pazar günü Menteşe Öğretmenevinde yapılacak 11’inci olağan kongresi öncesi adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Mehmet Korkmaz, kongrede 7 adayın yarışmasının MHP’nin iktidara...

Korkmaz adayığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 22 Şubat Pazar günü Menteşe Öğretmenevinde yapılacak 11’inci olağan kongresi öncesi adaylığını açıklayan mevcut İl Başkanı Mehmet Korkmaz, kongrede 7 adayın yarışmasının MHP’nin iktidara yakın olduğunun göstergesi olduğunu açıkladı.

Korkmaz yaptığı açıklamada, “Ülkemizi 7 Haziran günü önemli bir seçim bekliyor. Bu hayati seçim öncesi partimiz iktidar yürüyüşünde MHP lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e eşlik edecek il ve ilçe teşkilat başkanları seçmek üzere kongreler düzenleniyor. Fethiye ilçemizden başlayan bu seçimler büyük bir coşku ve heyecanla Bodrum ilçemizde yapılan kongreyle son buldu. Kimi yerlerde teşkilatlarımız güven tazelemiş, kimi yerlerde de kan değişikliği ile 7 Hazirana daha dinç teşkilatlarla katılma fırsatı bulmuştur. Genel başkanımızın başlatmış olduğu iktidar yürüyüşünde yanında yer alma, canımızla, kanımızla, gecemizle gündüzümüzle partimizin en iyi sonucu alması için mücadele etmek amacıyla 22 Şubat Pazar günü Menteşe Öğretmenevi’nde yapılacak kongrede adaylığımı açıklıyorum. Ülkemiz AKP ile her geçen gün daha da kötüye gitmektedir. AKP’nin iktidara geldiğinden bugüne kadar bakıldığında uygulanan yanlış politikalar nedeniyle Türkiye’miz her alanda alarm vermektedir. Ayyuka çıkan yolsuzluk ve rüşvet illeti bunların en önemli örneğidir. Partimizin kongresinde aday sayısının çokluğu gösteriyor ki, MHP iktidara yürüyor. Aday sayısında önümüzdeki süreçte düşme de olabilir, artma da” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.