Köpük’ten geçemediler

Marmaris ilçesinde emniyet güçleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Narkotik köpeği 'Köpük' ile yapılan aramada 2.5 kilo esrar, uyuşturucu hap ve son günlerde gençleri ölüme sürüklemesi nedeniyle kamuoyunda gündeme gelen 100...

Köpük’ten geçemediler

Marmaris ilçesinde emniyet güçleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Narkotik köpeği 'Köpük' ile yapılan aramada 2.5 kilo esrar, uyuşturucu hap ve son günlerde gençleri ölüme sürüklemesi nedeniyle kamuoyunda gündeme gelen 100 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Amirliği, 28 yaşındaki A.B.G. isimli kişinin bayram öncesi eğlence mekanlarında satmak üzere ilçeye yüklü bir miktarda uyuşturucu sokacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis, zanlının 2 büyük bavulla ilçeye giriş yaptığını belirleyip operasyon için düğmeye bastı. Zanlıyı takibe alan polis, A.B.G.’yi ilçe girişine yakın bir yerde otomobile bineceği sırada durdurdu. Narkotik köpeği “Köpük”ün bavullarda yaptığı aramada gizli bölümlere zulalanmış 2,5 kilo esrar, 78 adet ecstasy uyuşturucu hap ve 3’er gram paketlenmiş halde 100 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen maddelere el konulurken zanlı gözaltına alındı. Zanlı, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.