Köpekler podyuma çıktı

Marmaris ilçesinde düzenlenen köpek güzellik yarışmasında birbirinden güzel ve bakımlı köpekler dereceye girmek için podyumda ter döktü.Marmaris Belediyesi ve hayvansever derneğinin katkılarıyla Günnücek Milli Parkı’nda...

Köpekler podyuma çıktı

Marmaris ilçesinde düzenlenen köpek güzellik yarışmasında birbirinden güzel ve bakımlı köpekler dereceye girmek için podyumda ter döktü.

Marmaris Belediyesi ve hayvansever derneğinin katkılarıyla Günnücek Milli Parkı’nda düzenlenen köpek güzellik yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Küçük dostlar güzelliğin yanı sıra kıyafet ve yetenek kategorilerinde de yarıştı. Yarışmada, köpekler kilogramağırlığına göre sınıflara ayrıldı. 3 kategoride gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren köpekler, mama ve kupalarla ödüllendirildi. Kimisi başında kurdelesi, tokasıyla, kimisi üzerinde rengârenk kıyafetlerle, kimisi ise asilliğinden hiçbir şey kaybetmeden podyuma çıktı. yarışmanın geliri Hayvan Rehabilitasyon Merkezine bağışlanırken, barınaktaki hayvanların sahiplenilmesini sağlamak etkinliğin diğer amaçlarındandı.Yarışmada, köpekler kilogramağırlığına göre sınıflara ayrıldı. 0-10kg’da Turgay Gökşin’in köpeği Bıdık, 10-20 kg’da Mete Faks’ın köpeği Orlando, 20 kg ve üstü kategorisinde ise Taner Uysal’ın Şans ismini verdiği köpeği birinci oldu.Dereceye giren köpekler mamalar ve kupalarla ödüllendirildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.