Köpekler podyuma çıktı

Bodrum ilçesinde düzenlenen köpek yarışmasında bir birinden cins köpekler boy gösterdi.Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Köpek Irk Standartları Yarışması’na katılan birbirinden cins köpekler jüri karşısına çıktı. Yaklaşık...

Köpekler podyuma çıktı

Bodrum ilçesinde düzenlenen köpek yarışmasında bir birinden cins köpekler boy gösterdi.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Köpek Irk Standartları Yarışması’na katılan birbirinden cins köpekler jüri karşısına çıktı. Yaklaşık 200 köpeğin katıldığı yarışmada 20 ilde 40 cins köpek mücadele verdi. Gümbet Dolgu alanında düzenlenen yarışmaya katılan köpekler cinsine göre jürinin karşısına çıktı. Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu (KIF) tarafından düzenlenen yarışma sonucunda köpeklere mama verilirken sahiplerine ise kupa verildi. Köpekleri olmayan vatandaşlar ise köpekleri sevmek için yarışma alanına akın etti.

Dogo Canario cinsi köpeği ile yarışmaya katılan Gülşah İkbal Cesur şu sözlere yer verdi “köpeğimiz çok güzel bir bekçi ve uysaldır. Bu yarışmaya ırk değerlendirmesi için getirdik. Biz ailecek çok seviyoruz köpekleri. Diğer köpeklerimizde yarışmalara katıldı ve dereceleri var”dedi.

Jüri karşısına çıkan cins köpekler birincilik için mücadele ederken, sahipleri de heyecanlı dakikalar yaşadı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.