Köpeği zehirleyip koyunları çaldılar

Marmaris ilçesinde bir ahırdan koyunları bekleyen köpeği zehirleyen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 15 küçükbaş hayvanı çalarak kayıplara karıştı.Çamlı Köyü’nde küçükbaş hayvan üreticiliği yapan Yılmaz Tandoğan’ın...

Köpeği zehirleyip koyunları çaldılar

Marmaris ilçesinde bir ahırdan koyunları bekleyen köpeği zehirleyen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 15 küçükbaş hayvanı çalarak kayıplara karıştı.

Çamlı Köyü’nde küçükbaş hayvan üreticiliği yapan Yılmaz Tandoğan’ın evde olmadığı saati fırsat bilen kişi veya kişiler, evin hemen yanında bulunan ahır kapısına bağlı Alman kurt köpeğini zehirleyerek etkisiz hale getirdi. Daha sonra ahırda bulunan 15 koyunu kamyonete yükleyerek köyden hızla uzaklaştılar. Yılmaz Tandoğan eve döndüğünde ahırın kapısında Kurt köpeğinin zehirlenmiş halde bulurken, koyunlarının çalındığını fark edince jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri köyün mobese kamera kayıtlarını incelemeye alarak hayvan hırsızlarını yakalamak için çalışma başlattı. Çalınan koyunların 12 bin lira değerinde olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.