Konuştuğu kişiyi sokak ortasında silahıyla vurdu

Milas’ta konuştuğu kişiyle tartışan Faruk U. , sokak ortasında kavga ettiği kişiyi yanında bulunan silahı ile ayağından vurdu.Olay, saat 12.00 sıralarında Milas’ın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde meydana...

Konuştuğu kişiyi sokak ortasında silahıyla vurdu

Milas’ta konuştuğu kişiyle tartışan Faruk U. , sokak ortasında kavga ettiği kişiyi yanında bulunan silahı ile ayağından vurdu.

Olay, saat 12.00 sıralarında Milas’ın en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde yürüyen Durmuş. E. İ., aralarında husumet bulunan Faruk U. ile karşılaştı. İkili arasındaki sözlü tartışmanın büyümesi sonucu Faruk U., yanındaki tabancayla Durmuş E. İ’ye 6 el ateş etti. Kurşunlardan bazıları Durmuş E. İ.’nin ayağına, bazıları da çevredeki dükkanlara isabet etti. Yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde bulunan vatandaşlar yaptı.

Trafiğin olay nedeniyle sıkışmasından dolayı ambulans olay yerine 15 dakika sonra geldi. Yaralı Durmuş E. İ’ye ilk olarak olay yerinde müdahale eden ambulans yaralıyı daha sonra İzan Özel Sağlık Hastanesi’ne götürdü. Polis ekipleri olayın şüphelisi Faruk U.’yu yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.