“Konuk Evi Projesi” hayata geçti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı hasta ve hasta yakınları için “Konuk Evi Projesi’ni Menteşe İlçesi’nde hayata geçirdi.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma...

“Konuk Evi Projesi” hayata geçti

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı hasta ve hasta yakınları için “Konuk Evi Projesi’ni Menteşe İlçesi’nde hayata geçirdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tetkik ve tedavi amacı ile gelen ve ikamet ettikleri ilçeler uzak olduğu için günlük olarak gidip gelemeyen, özellikle hematoloji, onkoloji, talasemi vb. hastaları ile hastanede yatarak tedavi gören hastaların yakınlarından ekonomik durumları müsait olmayanlar için beslenme, barınma gibi ihtiyaçlarını sağlayacak “Konuk Evi” projesi hayata geçirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, İlçelerden gelen veya ikametgahı hastaneye uzak olan vatandaşlar ile ekonomik durumu beslenme ve barınma için yeterli olmayanlar için faydalı bir proje olacağını belirtti. Hacı Koç şu şekilde devam etti: “Bu proje sayesinde, tedavi ve tetkikleri uzun süren ve özellikle uzak ilçelerimizden gelen hematoloji, onkoloji, talasemi vb. gibi hastalarının, hastane hizmetlerine ulaşmaları daha kolay olacak. Ekonomik durumu yeterli olmayan hasta ve yakınlarını mutlu edecek bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımız için sosyal sorumluluk projelerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek.”

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.