Kongre ve Kültür Merkezi Mayıs’ta bitiyor

Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Armutalan Belediyesince ortak yapılacak olan kongre ve kültür merkezinin Mayıs ayında tamamlanacağı bildirildi.Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde çalışması...

Kongre ve Kültür Merkezi Mayıs’ta bitiyor

Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Armutalan Belediyesince ortak yapılacak olan kongre ve kültür merkezinin Mayıs ayında tamamlanacağı bildirildi.

Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde çalışması yapılan ve kaba inşaatının sonuna gelinen Armutalan Kongre ve Kültür Merkezi yaklaşık olarak 4 milyon TL'ye mal olacak. Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü yaptığı açıklamada: " Yaklaşık olarak 4 milyon liraya tamamlanacak olan kongre ve kültür merkezinde konferans salonu, çok amaçlı salon, kütüphane gibi birimler olacak. Bölgenin en az 20 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan kongre ve kültür merkezinde 750 kişilik salon olacak. Bu tesisle kışları yerlilerin sanatsal faaliyetler için kullanacağı bir yer olacak. Ayrıca turizmin çeşitliliği açısından büyük bir eksiği kapatacak" dedi.

Ünlü, yapılan tesisin sadece Armutalan’a değil tüm bölgeye hizmet verip büyük bir açığı kapatacağını belirterek; "Bu tesisle bölge turizmi çeşitlenecek ve kış aylarında sakin geçen bölgemizde sanatsal faaliyetler yapılacak. TURSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy'a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ünlü, kongre ve kültür merkezinin 11 Mayıs'ta hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.