“KONACIK TAMAM SIRA BODRUM'DA”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un her toplantısı mitinge dönüşürken, Konacık’ta yaptığı tanıtım toplantısına ise yaklaşık 4 bin 500 kişi katıldı. Tosun, “ Konacık’a yaptığımız hizmetler ortada....

“KONACIK TAMAM SIRA BODRUM'DA”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un her toplantısı mitinge dönüşürken, Konacık’ta yaptığı tanıtım toplantısına ise yaklaşık 4 bin 500 kişi katıldı. Tosun, “ Konacık’a yaptığımız hizmetler ortada. Şimdi sıra Bodrum’da” dedi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun Konacık'ta düzenlenen mitingde, Konacık Halkı tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Caddelerden akın akın gelerek meydanı dolduran Konacık Halkı'na seslenen Başkan Mehmet Tosun, "Biz 14 bin kişi Konacık Ailesi'ni oluşturduk, Konacık Halkımızla aramıza nifak tohumları sokmadık." dedi.

14 Bin Kişilik Konacık Ailesi

Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde konuşan Başkan Mehmet Tosun , "Biz 14 bin kişi Konacık Ailesi'ni oluşturduk; gün geldi beraber milli bayramlarımızı kutladık, gün geldi, hemen aşağıdaki camimizin avlusunda dini bayramlarımızda bayramlaştık, gün geldi yağan yağmurda sizler evinizde huzur içinde yatabilesiniz diye, bizler belediye çalışanlarımızla birlikte sokakta hizmete devam ettik. Kesinlikle Konacık Halkı olarak belediye ile birlikte, birlik ve beraberliğimizi asla bozdurmadık, aramıza nifak tohumları sokmadık değerli hemşehrilerim." dedi.

"Vekaletle Çelenk Koyuyorlardı"

Başkan Mehmet Tosun, "Bu süre zarfında, Atatürk'e ve Cumhuriyet'e sahip çıktığını söyleyen birileri, siyasi kişilikler, Bodrum Merkez'de, diğer beldelerde biz sizlerle birlikte, halkımızla milli bayramlarda çelenk koyarken, milli bayramlarımızı kutlayıp Cumhuriyet yürüyüşleri yaparken, onlar milli bayramlarda vekaletle çelenk koyuyorlardı değerli hemşehrilerim." şeklinde konuştu.

Konacık'a Yapacakları Bitmedi

Konacık'ta altyapının ve arıtma tesisinin tamamlanmış olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Tosun, yeni gelişen bölgelerdeki yol çalışmalarının sürdüğünü, yeni dönemde havai hatların yer altına alınma çalışmalarının devam ettirilerek, Konacık'ta hiç havai hat bırakmayacaklarını söyledi. Başkan Mehmet Tosun, bugüne kadar 19'a çıkardıkları çocuk parkı sayısını, yeni dönemde 30'a tamamlayacaklarını belirtti. Modern pazar yerine yoğunlaştıkları için bu hizmet dönemine yetiştiremedikleri kültür parkı projesini hayata geçireceklerini anlatan Başkan Mehmet Tosun, "Çırkan mevkimizde, 80 bin metrekarelik bir alanda, sabah sporunu yapabileceğiniz, tenis oynayabileceğiniz, her türlü sporu yapıp su parkında çocuklarınızın oynayabileceği, bünyesinde küçük bir hayvanat bahçesinin olduğu, kafelerin olduğu, sosyal yaşam alanlarının olduğu bir kültür parkı projemiz var. Bunu da inşallah 30 Mart tarihinden itibaren gerçekleştireceğiz." dedi.

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.