“Konacık için sözümüzü tuttuk sıra Bodrum’da”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Konacık için verdiği sözlerine tuttuğunu ve şimdi sırasının Bodrum’a geldiğini söyledi.MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, vatandaşın sağduyusuna güvendiğini söylerken,...

“Konacık için sözümüzü tuttuk sıra Bodrum’da”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Konacık için verdiği sözlerine tuttuğunu ve şimdi sırasının Bodrum’a geldiğini söyledi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, vatandaşın sağduyusuna güvendiğini söylerken, “ Konacık için göreve gelmeden önce verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Şimdi sıra Bodrum’a geldi” dedi.

Seçim çalışmalarının aralıksız olarak sürdüren, Tosun’u dinlemek isteyen vatandaşları yağmur da engel olamadı ve yağmur altında şemsiyelerle dinlediler.

Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Bodrum Merkez'deki ziyaretlerini sürdürdü. Turgutreis Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, Özel Bodrum Hastanesi'ne, ardından ise Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Acıbadem Bodrum Hastanesi'ne gitti.

"Vatandaşların sağduyusuna güveniyoruz"

Gün sonunda ise Konacık Beldesi'nde üç ayrı toplantıya katılan Başkan Mehmet Tosun, "Şu beni mutlu ediyor: İnsanlarımız gittiğimiz yerlerde 'Burası da Konacık gibi olacak mı?' diye soruyorlar. Biz de 'evet' diyoruz. 'Bizi seçtiğiniz takdirde, Konacık'taki hizmetleri burada da yapacağız.' diyoruz. Biz seçilmezsek Konacık'ı yine unuturlar. 2004'ten beri buna şahit oluyorum; yeni adaylar yeni yüzler gelir gider, seçimden sonra hiçbirini göremeyiz. Alacağız bu seçimleri, hiçbir endişeniz olmasın. Bodrum Yarımadası'nda yaşayan vatandaşlarımızın sağduyusuna, sandıkta vereceği karara güveniyorum." dedi.

"Her Taraf Foseptik"

Konacık 2004'teki halini hafızalardan dahi sildiklerini ifade eden Başkan Mehmet Tosun, "İnsanlar burada yaşarken çok fark etmiyorlar. İslamhaneleri'ne gidiyorum foseptikten geçilmiyor arkadaşlar.  Torba'ya gittim, Torba Bodrum'un girişi, kokudan toplantı yapamadık orada. Her taraf foseptik arkadaşlar." diye konuştu.

Bir vatandaş ise bu sözler üzerine, "Ben 10 yıl önce evime gelecekler diye korkardım. Şimdi buyursunlar gelsinler, yollarımız, sokaklarımız tertemiz." dedi.

"Hakkımızı Helal Ediyoruz"

Başkan Mehmet Tosun sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bakın biz, 5 sene daha burada belediyemiz kapanmasaydı, görev yapacak olsaydık, artık sokaklarımızda hiç havai hat kalmayacaktı, sokaklarımızı, mahallelerimizi daha da güzelleştirecektik. İnşallah Bodrum Belediye Başkanı olduğumuzda aynı hızda devam edeceğiz burada."

"Konacık için verdiğiniz tüm sözleri tuttunuz, şimdi Bodrum Yarımadası için sözler veriyorsunuz, biz bu sözleri de tutacağınıza canıgönülden inanıyoruz." diyen bir vatandaş, "Biz size hakkımızı helal ediyoruz çünkü görevinizi hakkıyla yaptınız, siz de bize hakkınızı helal edin." dedi.

Yoğun yağmur altında kendisini dinleyen vatandaşlara, birlikte başardıklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, "Bugün bulunduğumuz noktaya tesadüfen gelmedik. Gezerek, saat 10.00'da 11.00'de mesaiye gelerek bu noktaya gelmedik, gece gündüz çalışarak geldik." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.