Kömür seçim ziyaretlerine başladı

11 Aralık'ta parti binasında CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Togay Kömür, çalışmalarına Yeşilyurt mahallesinde devam etti. Burada parti üyeleriyle birlikte bir toplantı düzenleyen Kömür, partililere nasıl...

Kömür seçim ziyaretlerine başladı

11 Aralık'ta parti binasında CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Togay Kömür, çalışmalarına Yeşilyurt mahallesinde devam etti. Burada parti üyeleriyle birlikte bir toplantı düzenleyen Kömür, partililere nasıl bir CHP milletvekili istedikleri hakkındaki görüşlerini aldı.

Kömür " Ben değil biz diyerek yola çıktık. Ben sizin meclisteki sözünüz, sokaktaki hareketiniz olacağım. Bunun için hep beraber doğru profili yakalayıp ona göre dersimizi çalışacağız. Eğer siz kendinizi bende göremezseniz vekil olmanın bir anlamı da olmayacaktır " dedi.

CHP’nin iktidara gelmek zorunda olduğunu vurgulayan Kömür; " Artık hepimiz iktidara gelememekten çok yorulduk,bunların nedenlerini kendimizde aramalıyız. Halkla daha iç içe olup parti gözetmeksizin hakkı kimin yeniyorsa onun yanında olup gönlünü almalıyız. Eşitlikten, özgürlükten ve adaletten yana olduğumuzu ancak halkın sorunlarında yanlarında olarak anlatabiliriz" diye konuştu.

Seçilmesi durumunda sadece sorun dinleyen biri olmayacağını söyleyen Kömür, önce Muğla halkının her sorununda, sonra da partisini iktidara taşımak adına ülkenin diğer illerinde de sürekli olarak sahada olacağının altını çizdi.

Kömür, mevcut  iktidarla sadece mecliste mücadele edilemeyeceğini, Anayasanın iktidar partisi tarafından her çiğnenişinde toplum hareketleriyle ses çıkartılmasından yana olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.