Koltukları devraldılar

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Muğla Vali Vekili Faruk Necmi Kurt ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ı ziyaret eden öğrenciler temsil olarak kısa bir süreliğine koltukları devraldılar.23...

Koltukları devraldılar

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Muğla Vali Vekili Faruk Necmi Kurt ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ı ziyaret eden öğrenciler temsil olarak kısa bir süreliğine koltukları devraldılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muğla Valiliğine temsili olarak Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Zeynep Uzun oturdu.

Muğla Vali Vekili Faruk Nemci Kurt, öğrencilerin Valilik makamını ziyaretleri ve temsili olarak Valilik makamına oturmaları nedeniyle, Milli Eğitim Müdürlüğü, okul yöneticileri ve öğrencileri makamında kabul etti. Ziyarette Milli Eğitim Müdür Zekeriya Çınar, Milli Eğitim Temel Eğitim Şube Müdürü Hesna Bahar, Şemsiana Anaokulu Okul Müdürü Ebru Yılmaz, Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Okul Müdürü Muzaffer Kanat, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.

Temsili olarak Muğla Valiliği koltuğuna oturan Bayan Vali Zeynep Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkuyla kutlanması ve eğitim kalitesinin arttırılmasını istedi.Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra ilköğretim öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muğla Belediye Başkanlığı koltuğuna Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ahsen Okçu oturdu. Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’den koltuğu devralan Ahsen Okçu; “ Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği bugünde tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum, belediye başkanı olarak yapmak istediklerim çocuklara daha geniş oyun alanları ve spor yapabilecek spor tesislerinin sayısını arttırmak.” dedi.

Öte yandan Muğla İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ı ziyaret eden Özel Muğla Teknoloji ve Kültür Okulları Müdürü Celalettin Demirel ve 5/A sınıfı öğrencisi ile ailesi, İl Emniyet Müdürü Akbal tarafından karşılandı. Çocukların Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olduğunu belirten Akbal, koltuğunu kısa süreliğine de olsa, Ilgar Tamer’e devretti.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.