Koltuk değiştirmeseydi hayatta olacaktı

Ortaca ilçesinde yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Ters gelen otobüsün altında kalarak can veren genç kadının cesedi güçlükle çıkarıldı.Kaza;...

Koltuk değiştirmeseydi hayatta olacaktı

Ortaca ilçesinde yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Ters gelen otobüsün altında kalarak can veren genç kadının cesedi güçlükle çıkarıldı.

Kaza; dün saat 12.00 sıralarında Ortaca ilçesi Kocabel Mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İzmir-Fethiye seferini yapan Mehmet Karaçalı yönetimindeki 20 HY 820 plakalı özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, Kocabel mevkisine geldiğinde yağışla birlikte kayganlaşan yolda virajı almadı. Kontrolden çıkan otobüs, yolun kenarındaki bariyere çarparak yan devrildi.

Kazada içerisinde 6 yolcu ve 3 personel bulunan otobüse Muğla’dan Fethiye’ye gitmek için sonradan binen Refiye Aslan isimli yolcu, devrilen otobüsün altında ezilerek feci şekilde can verdi. Kazada araçta bulunan Cihan Kavuklu, Nazife Gümüş, Arzu Dal, Uğur Tanrıverdi ve Rabia Kuzu isimli yolcularda yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Ortaca ve Dalaman Devlet Hastanesi ile Özel Yücelen Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Refiye Arslan’ın Fethiye’ye gitmek için Muğla’dan 24 numaralı koltukta bilet aldığı ancak daha sonra Gökova’da 1 numaralı koltuğun boşalması üzerine muavine söyleyerek bu koltuğa oturduğu belirtildi.

Kaza sonrası Muğla-Antalya karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. Refiye Arslan’ın cesedi, çekicinin olay yerine gelmesinin ardından otobüsün altından çıkartıldı.

Bu haber toplam 205 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.