Kökten: Tekno Park Muğla’ya hayırlı olsun

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten; “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık tarafından Muğla’ya Tekno Park yapılması uygun görüldü” dedi.Muğlalı vatandaşlar tarafından 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili...

Kökten: Tekno Park Muğla’ya hayırlı olsun

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten; “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık tarafından Muğla’ya Tekno Park yapılması uygun görüldü” dedi.

Muğlalı vatandaşlar tarafından 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili olmak adına vatandaştan yetki alan AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Muğla’da ikamet eden vatandaşların daha iyi hizmet alması ve Muğla’nın kalkınması adına çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı beraberinde Muğla Valisi Amir Çiçek ve Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar ile ziyaret ettiklerini dile getiren ve ziyarette Muğla’ya bir tekno park yapılması için destek istediklerini kaydeden AK Parti Muğla Milletvekili Kökten; “İlgili konuda sayın bakanımız olur verdi” dedi.

Tekno Park’ın Muğla da sanayi ve girişimciliğin güçlendirilmesi adına önemli bir proje olduğunun altını çizen AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, şunları söyledi:

“Tekno Park’ın mülkiyeti Muğla Üniversitesi’ne ait olan Muğla İli, Menteşe İlçesi, Karabağlar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 65 pafta,1081 ada,18 parsel no’lu 64,310,17 m2 yüzölçümlü alana sahip olan alanda yapılması planlanıyor. Bu konuda Muğla Üniversitesi Rektörümüzün ve Muğla Valimiz Amir Çiçek’in büyük çalışmaları oldu. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayata geçirilecek olan TEKNOPARK bünyesinde AR-GE faaliyeti gösterecek tüm girişimciler için birçok alanda kolaylık sağlanacak. Tekno Park da Gıda-Tarım ve Hayvancılık, yenilenebilir enerji ve Sağlık-Turizm olacak şekilde yapılandırılacak. Muğla’mıza hayırlı uğurlu olsun. Muğla için çalışmalarımıza söz verdiğimiz gibi gece gündüz devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.