Kökten, İkiz Türbeleri ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Kökten, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den 2. sıra Muğla Milletvekili adayı gösterilen Hasan Kökten, seçim çalışmaları...

Kökten, İkiz Türbeleri ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Kökten, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’den 2. sıra Muğla Milletvekili adayı gösterilen Hasan Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Muğlalı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Ortaca, Dalaman, Fethiye, Seydikemer, Milas, Bodrum ve Marmaris ilçelerinde çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Kökten, Milas’ta restore çalışmaları tamamlanan İkiz Türbeleri ziyaret etti. Burada vatandaşlar tarafından düzenlenen mevlit programına katılan ve Cuma namazını kılan Milletvekili Adayı Hasan Kökten, vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlarla uzun bir süre sohbet eden ve görüşen Kökten; “İkiz Türbelerin daha önceki halini çok iyi biliyorum. Bu anlamda türbenin restore edilmesi aşamasında büyük emeği bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böylesine güzel bir mirasın gelecek kuşaklara aktarılacak olması büyük bir kazanım” dedi.

Türbede vatandaşlarla birlikte bir süre sohbet ederek, görüşmelerde bulunan Milletvekili adayı Hasan Kökten, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Bu görüşleri ve önerileri dikkate alarak kamunun beklentileri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletimizin bizlere yetki vermesi durumunda iktidarımızın başarılı çalışmalarını Muğla halkımızla buluşturacağız. Muğla’nın her yerini gece gündüz durmadan dolaşıyoruz. Nerede ne eksik var, vatandaşların beklentileri nelerdir bunları tek tek öğreniyoruz Gittiğimiz ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlarımızın ilgisi nedeniyle büyük bir mutluluk yaşıyoruz.”

Milletvekili Adayı Kökten, Milas’ta çarşı ve sanayi esnafını da ziyaret etti.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.