Kökten: Bodrum’ önemsiyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bodrum ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirirken, Bodrum’u önemsediklerini ve ilçeye olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bodrum’da Cumhuriyet...

Kökten: Bodrum’ önemsiyoruz

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bodrum ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirirken, Bodrum’u önemsediklerini ve ilçeye olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bodrum’da Cumhuriyet Başsavcısı, Bodrum Kaymakamı ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü makamlarında ziyaret etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, Bodrum’da ilk olarak geçtiğimiz Pazartesi günü göreve başlayan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman’ı makamında ziyaret etti. Burada Başsavcı Duman’la bir süre görüşmelerde bulunan Milletvekili Kökten, adaletin herkese eşit dağıtılmasının önemine değinerek; “Sizlerden isteğimiz sadece bu. Bodrum bizim için önemli ilçelerimizden birisi. Size yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı teşekkür eden Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman, herkes için adaletin savunucusu olacaklarını kaydetti.

Buradaki ziyaretin ardından Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Kökten, ilçeyle ilgili bilgiler aldı.

Millete hizmet etme yolunda Kaymakamlık makamının önemine değinen Milletvekili Kökten; “Sizlerin ilçemizde adli ve eşit bir şekilde çalışması çok önemli. Bodrum Türkiye’nin göz bebeklerinden birisi. Bizlerde Bodrum’u çok önemsiyoruz. İktidar adına Bodrum’a her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ise Bodrum’un Türkiye’deki yerini çok iyi bildiklerini belirterek, hizmet anlamında ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Milletvekili Kökten, ziyaretleri kapsamında son olarak Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’i makamında ziyaret etti. Buradaki ziyarette; Eğitim Birsen İl Başkanı Öner Uçrak da hazır bulundu.

Beraberindekilerle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette; eğitimin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Milletvekili Kökten; “Bodrum’daki eğitimin kalkındırılması için neler yapmamız gerektiğini araştırıyoruz. Bu anlamda İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ederek, görüşmelerde bulunduk” dedi.

Milletvekili Kökten’in yaptığı ziyaretlere; AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Çiğdem Demiralp, AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Karataş, AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Rüştü Yiğitkaya ve AK Parti Muğla Milletvekili Danışmanı Hasan Çemrek katıldı.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.