Kökleri ayrı gövdesi bir ağaç görenleri şaşırtıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesi yolu üzerinde bulunan üç ayrı kökten çıkıp tek gövdede birleşen ağaç, görenlerin ilgisini çekiyor.Menteşe’nin Göktepe Mahallesi’nde yol üzerinde bulunan üç köklü Selvi...

Kökleri ayrı gövdesi bir ağaç görenleri şaşırtıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesi Göktepe Mahallesi yolu üzerinde bulunan üç ayrı kökten çıkıp tek gövdede birleşen ağaç, görenlerin ilgisini çekiyor.

Menteşe’nin Göktepe Mahallesi’nde yol üzerinde bulunan üç köklü Selvi ağacı,  yolu kullanan vatandaşların ilgisini çekiyor. Yoldan geçen vatandaşlar, doğa harikası ağacı fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor. Mahalle sakinleri ise, ilk defa gördükleri bu ağaca çok şaşırdıklarını ifade ediyor.

Ağaçta üç kökün bulunmasının bir mucize olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, "Sanki birbirine düşkün üç ağaç hasrete dayanamayıp, yaşamlarını tek gövde olarak devam ettirme kararı almış gibi köklerini tek gövdede birleştirmiş. Muhteşem bir doğa harikası" dediler.

Ağacı gören vatandaşlar üç ayrı ağaç tarafından birleşen gövdenin nasıl birleştiğini merakla incelerken, fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmiyorlar.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.