Kocaoğlu’ndan Kocadon’a ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Geçtiğimiz günlerde göreve iade edilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u...

Kocaoğlu’ndan Kocadon’a ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde göreve iade edilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ziyaret etti. Aziz Kocaoğlu’nun belediyenin önünde karşılayan Kocadon ve belediye personeli Kocaoğlu’na çiçek verdi. “Dürüst Başkan Hoşgeldin” yazılı pankart bulunan belediye binasına alkışlar eşliğinde giren ikiliye Yalı Belediye Başkanı İsmail Altından BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Nihan İnbat ve Demokrat Parti Yönetim kurulu eşlik etti.

Sistemli bir operasyon var

Kocadon’a “geçmiş olsun” diyerek sözlerine başlayan Azizi Kocaoğlu, “Sistemli bir operasyon yapılıyor. Sonuçlarına bakın onlarca kişi hak etmedikleri muameleleri gördü. Bizler halk tarafından seçilen ve halkın oylarıyla bu koltuklara getirilen insanlarız. Bürokratlarımız tutuklanıyor. Aylarca cezaevinde kalıyor. Sonra hepsi serbest bırakılıyor. Belediyeler denetlenmesin demiyoruz. Denetlenecek tabi ancak tutuklamak için çeteye sokmak doğru değil. Halk çete liderlerini başkan yapmaz” dedi.

Kocaoğlu’nun ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kocadon, “Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. İzmir halkının ve Anadolu halkının gösterdiği sevgi bizlere güç veriyor” dedi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.