Kocadon’dan iftar yemeği

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Umurça İlkokulu bahçesindeki iftarın ardından Gümbet Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar yemeğinde de vatandaşı yalnız bırakmadı.İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı...

Kocadon’dan iftar yemeği

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Umurça İlkokulu bahçesindeki iftarın ardından Gümbet Pazar Yeri’nde düzenlenen iftar yemeğinde de vatandaşı yalnız bırakmadı.

İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon daha sonra Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve davetlilerle birlikte iftar açtı.

Bu arada Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan ve 03 Aralık 2013 günü sona erecek olan “Engelsiz Hayata Tutunun” kampanyasına katıldı. Topladığı mavi kapakları toplama kutusuna bırakan Başkan Mehmet Kocadon “Toplanacak her 25 bin kapak bir tekerlekli sandalye olarak geri dönecektir. Bu da hem bir vatandaşımızı hem de bizi çok mutlu edecektir. Duyarlı Bodrum Halkını bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum” dedi.

“Engelsiz Hayata Tutunun” kampanyasına katılmak isteyenler, Ramazan Ayı boyunca Umurça İlkokulu bahçesi ile Gümbet Pazar Yeri’ndeki özel kutulara topladıkları mavi kapakları bırakabilecek. Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemekleri Umurça İlkokulu bahçesi ile Gümbet Pazar Yeri’nde Ramazan Ayı boyunca devam edecek.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.