Kocadon’dan hem ziyaret hem ticaret

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Kocadon hem adaylığını kutladığı Tokat’a hem de birim amirleri ile geldiği ziyarette birlikler adına birleşme teklif etti.Bodrum Belediye...

Kocadon’dan hem ziyaret hem ticaret

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Kocadon hem adaylığını kutladığı Tokat’a hem de birim amirleri ile geldiği ziyarette birlikler adına birleşme teklif etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon önceki gün Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Aynı partiden aday olan iki başkan ve başkan adayının ziyaretlerinde Başkan Tokat’ı kutlamak amacının yanı sıra birliktelik içinde görüşmeler yapılması adına ilk toplantı gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi ve Milas Belediyesi arasında belediyeler birliği ile Bodrum Turizm Altyapı Hizmet Götürme Birliklerinde birleşme sağlanması için görüşmeler başladı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un ziyaretine Bodrum Belediyeler Birliği Personeli Hakkı Can Güner, Bodrum Turizm Alt Yapı Birliği Çevre Mühendisi Nilay Karamustafaoğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dilek Güralp da katıldı.

Ziyarette, Bodrum Belediyeler Birliğinin Büyük Şehir Yasasıyla birlikte belde belediyelerin kapanacak olması nedeniyle birliğin sıkıntıya düşmesinin beklenmesinin ardından Mehmet Kocadon Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a birliğe katılma çağrısında bulundu.

Başkan Kocadon ayrıca Bodrum Turizm Altyapı Hizmet Götürme Birliği bünyesinde Milas Belediyesi’nin katılmasını istediklerini belirterek, bu konuda görüşmeye geldiklerini ve ekibiyle birlikte detayları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a anlatacaklarını kaydetti.

Milas Belediyesi’nin ve Bodrum Belediyesi’nin çok eski belediyeler olduğunu dile getiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgenin sorunlarının ortak olduğunu belirterek, “Sorunların çözümü için ortak hareket etmek adına buradayız. Sayın Muhammet Tokat’la bu konuları görüşeceğiz ve önerilerimizi sıralayacağız” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bodrum Belediyesi en sıkı ilişki ve bağ içinde olduğumuz belediye. Yörenin ortak sorunlarına çözüm bulamaya çalışacağımız ortak belediye. Konuyla ilgili gerekli bilgileri alacağız. Bizde konuyu değerlendirerek en iyi çözümü bulma noktasında katkı vermeye çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.