Kocadon’a Yalıkavak’ta büyük ilgi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Yalıkavak Belde Yönetimi’nin organize ettiği toplantıya katılmak için gittiği Yalıkavak’ta öncelikle pazaryerini ziyaret etti.CHP İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları...

Kocadon’a Yalıkavak’ta büyük ilgi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Yalıkavak Belde Yönetimi’nin organize ettiği toplantıya katılmak için gittiği Yalıkavak’ta öncelikle pazaryerini ziyaret etti.

CHP İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte pazaryerini ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon pazaryeri esnafı ve Yalıkavak Halkıyla bol bol sohbet etme imkanı buldu.

Yalıkavak Pazarında büyük bir sevgi ve alkışlarla karşılanan Başkan Mehmet Kocadon, Pazar esnafının sorunlarını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti ve projelerinden bahsetti. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle desteklenen Başkan Mehmet Kocadon daha sonra CHP Belde Yönetimi’nin düzenlediği toplantıya katılmak üzere Yalıkavak Belediyesi Kültür Salonu’na geçti. Kültür Salonu’nda da Yalıkavak Halkı tarafından büyük bir alkış ve sevgi desteği ile karşılanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada tüm örgütün birbirini çok iyi tanıması gerektiğinin altını çizdi. Ancak bu şekilde sağlam adımlarla yürünebileceğini ifade eden Başkan Mehmet Kocadon, kendisi hakkında hiç bir soru işareti kalmaması için akla gelebilecek her türlü soruyu sormalarını rica etti. Yalıkavak’ın genel sorunlarının da dile getirildiği toplantının sonunda aldıkları cevaplardan tatmin olduklarını ifade eden vatandaşlar gelecek dönem için şimdiden kendisine başarılar dilediler.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.