Kocadon Yalı Seçim Ofisini açtı

CHP’nin Bodrum ilçesine bağlı Yalı Beldesine Seçim Ofisi açıldı. Açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı...

Kocadon Yalı Seçim Ofisini açtı

CHP’nin Bodrum ilçesine bağlı Yalı Beldesine Seçim Ofisi açıldı. Açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ile birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Büyükşehir Yasası’nın yayınlanmasıyla birlikte son bir yıldır Bodrum Belediyesi’ne belde ve köylerden gelen tüm sorunları çözmeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Mezarlıkları düzenleyerek, yol-su gibi sorunları çözmeye çalışarak, halkımızın hizmetten mahrum kalmaması için gece gündüz çalışıyoruz. İtibarımızı zedelemek amacı ile başıma bir iş kazası geldi ve zorunlu olarak yüz günlük ‘tatil’ yaptım. Bütün Türkiye ve de özellikle sizler ‘Başkanımız dimdik ayakta duruyor, biz de dimdik O’nun arkasındayız’ dediniz. Şimdi sıra bende. Bu duruşunuza karşı bir vefa borcum var, bunu ödemem için bana fırsat verin. Sizlerden bunu istemeye hakkım var, en önemlisi de bir kez elden gidince geri alamayacağımız Cumhuriyet’e, laik Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmamız gerekiyor. Bodrum’da alacağımız yüksek oy, bütün Türkiye’ye ve morali bozulan insanlarımıza umut kaynağı olacaktır”dedi.

Konuşmanın ardından küçük çocuklar açılış kurdelesini kesti ve konuklara keşkek, pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.