Kocadon, vatandaşların sorunlarını dinledi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Akyarlar Mahallesi'nde bulunan Bodrum Belediyesi Hizmet Binası'nda vatandaşlarla bir araya geldi.Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için mesaisini Bodrum Belediyesi Akyarlar Hizmet Binası'nda...

Kocadon, vatandaşların sorunlarını dinledi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Akyarlar Mahallesi'nde bulunan Bodrum Belediyesi Hizmet Binası'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için mesaisini Bodrum Belediyesi Akyarlar Hizmet Binası'nda geçiren Başkan Kocadon; Akyarlar Mahalle Muhtarı Ali Billor, Kent Konseyi Turgutreis Mahalle Meclisi üyeleri, Çalıkuşu Musiki Topluluğu, Turgutreis Kültür ve Sanat Derneği Aspat Türk Müziği Topluluğu, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetimi, teknik kadro, futbolcular ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanlık makamında ziyaretçileri ile görüşen Kocadon'a Kent Konseyi Turgutreis Mahalle Meclisi, desteklerinden ötürü teşekkür ederek el işi çerçeveli resim hediye etti.

Bodrum Belediyesi Akyarlar Hizmet Binası'ndaki randevularının ardından Başkan Mehmet Kocadon,  Samsun Pidecisinin sezon açılış kurdelesini kesti. Törene Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Orman ve Turgay Kaya, Meclis Üyeleri, Akyarlar Mahalle Muhtarı Ali Billor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular katıldı.

Başkan Kocadon, Akyarlar'da 30 yıldır aralıksız olarak hizmet veren Samsun Pidecisi işletme sahibi Nuri Demirarslan'a teşekkür plaketi verdi. Akyarlar Mahallesi'nde otuz yıldır vatandaşlara hizmet eden mekanın diğer işletmelere de örnek olduğunu belirten Kocadon, yarımadadaki tüm esnafa başarılı sezonlar diledi.

Akyarlar Mahallesi'nde bulunan Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu'nu da ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı, okul müdürü Bülent Ayaydın ile görüştü. Müdür Ayaydın'dan okul binası ve derslikler hakkında da bilgi alarak sınıflarda ders yapan öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Bülent Ayaydın, ziyaret sırasında okullarına verdikleri desteklerden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a öğrenciler, öğretmenler ve veliler adına teşekkür etti. Başkan Kocadon da eğitim, sağlık ve spora yapılan desteklerin aralıksız olarak devam edeceğini belirtti.

Başkan Kocadon, Akyarlar’da yapmış olduğu ziyaretler kapsamında son olarak Akyarlar Jandarma Karakolu’nu da ziyaret etti.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.