Kocadon, Turgutreisli vatandaşları dinledi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde vatandaşlarla bir araya geldi.Yalıkavak'taki Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde vatandaşlar ile bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,...

Kocadon, Turgutreisli vatandaşları dinledi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yalıkavak'taki Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde vatandaşlar ile bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Cuma günkü mesaisinin bir bölümünü Turgutreis’te bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde geçirdi.

Aralarında kapanan Turgutreis Belediyesinin eski başkanları Mehmet Dinçberk ve Ali Sever Yazgan, Turgutreisspor Başkanı Burak Karabağlı ve yönetim kurulu üyeleri ile Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci'nin de bulunduğu vatandaşlar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti. Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ek hizmet binasındaki başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Kocadon ile sohbet eden ziyaretçiler, Başkan’a istek ve taleplerini iletti. Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilgili birim müdürleri de ziyaretlere katılarak görüşmelerle ilgili notlar aldılar.

Son yerel seçimlerin ardından Bodrum Belediyesinin yarımadada tek belediye olmasıyla merkezden uzak kalan vatandaşlarla mahallerinde bulunan Bodrum Belediyesinin müdürlük binalarında bir araya geldiğini belirten Mehmet Kocadon, “Bodrum Belediye Başkanı olarak merkeze uzak olan ve yoğun iş temposunda benimle bir araya gelemeyen vatandaşlarımız ile belediyemizin müdürlük binalarında görüşmeye başladım. Bugün de Turgutreis Mahallemizde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nde onlarla bir araya geldik. Fırsat bulduğumuz zamanlarda, meclis üyelerimiz ve belediyemizde görevli müdürlerimiz vatandaşlarımız ile kendi mahallelerinde buluşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.