Kocadon: Sevmek yetmiyor

Sıcak havalarda kedi, köpek ve kuşları unutmayan Bodrum Belediyesi, Bodrum Hayvan Hakları Derneği tarafından geçen yıl kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen 11 adet otomatik suluklarla hayvanların susuzluklarını gidermeye...

Kocadon: Sevmek yetmiyor

Sıcak havalarda kedi, köpek ve kuşları unutmayan Bodrum Belediyesi, Bodrum Hayvan Hakları Derneği tarafından geçen yıl kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen 11 adet otomatik suluklarla hayvanların susuzluklarını gidermeye çalışıyor.

Bodrum Belediyesi’ne bağlı Bodrum Su ve Kanalizasyon İşletmesi’nin (BOSKİ) sorumluluğunda şehir şebekesine bağlanan ve sürekli bakımları yapılan 4 litre hacimli ve şamandıralı otomatik suluklar sayesinde hayvanların devamlı temiz suya ulaşabilmeleri sağlanıyor. Suluklarda zaman zaman oluşan arızalar ise duyarlı vatandaşların da bilgilendirmeleri sonrasında Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından derhal gideriliyor.

Bu konuya verdiği önemin altını çizerek bir açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Onları sevmek yetmiyor. Onlar da bizler gibi yaşadığımız coğrafyanın bir parçası ve en temel ihtiyaçları da su. Hele ki böylesi sıcaklarda onları bu ihtiyaçlarından mahrum bırakmak düşünülemez bile. Başta Hayvan Hakları Derneği Bodrum Şubesi’ne teşekkür ederim, geçen yıl Bodrum’a 11 adet otomatik suluk bağışladılar ve şu anda bizim sorumluluğumuzda çalışır halde tutuluyorlar. Zaman zaman oluşan arızalarda ise imdadımıza duyarlı vatandaşlarımız yetişiyor, sorunu bize iletiyorlar ve derhal müdahale ediyoruz, onlara da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çok yakında bu sulukların sayısını artıracağız ve Yarımadamızda yaygınlaşmasını da sağlayacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.