Kocadon, şampiyonluk sevincini paylaştı

Amatör Küme Şampiyonu olarak Süper Amatör Küme’ye çıkan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı'nın şampiyonluk kutlamasına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, takımı tebrik ederek başarılarının...

Kocadon, şampiyonluk sevincini paylaştı

Amatör Küme Şampiyonu olarak Süper Amatör Küme’ye çıkan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı'nın şampiyonluk kutlamasına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Geceye Başkan

Kocadon yanı sıra Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdem Aydın, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecenin başında Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı'nın şampiyonluk hikâyesinin anlatıldığı slayt gösterisinin ardından konuşan Başkan Kocadon, "Gerçekten de başarı olunca sahiplenen çok olur ama esas başarı; inanınca, mücadele edince, yürekli olunca gelir. İşte bugün burada; inanmanın, mücadele etmenin, yürekli olmanın, birlik beraberlik içinde, tek yumruk olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz; burada bir şampiyonluk gecesi yaşıyoruz. Onun için özellikle bu güzel gecede bizleri buluşturan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübümüzün başkanına, yöneticilerine ve bu coşkuyu bizlere yaşatan sporcu kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını, yöneticilerini ve başkanını piste davet ederek hep birlikte yöresel oyun havalarında oynayan Başkan Kocadon, gece boyunca şampiyon takımın mutluluğunu paylaştı.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.