Kocadon, Şampiyonları kabul etti

Yıldızlar Halkoyunları Geleneksel Düzenlemeli Dal’da Türkiye şampiyonluğunu elde eden Bodrumlu gençlerle buluşan Başkan Mehmet Kocadon, “Öğrencilerimiz inanmasaydı, velilerimiz ve eğitmenlerimiz inanmasaydı; bu güzel başarıyı...

Kocadon, Şampiyonları kabul etti

Yıldızlar Halkoyunları Geleneksel Düzenlemeli Dal’da Türkiye şampiyonluğunu elde eden Bodrumlu gençlerle buluşan Başkan Mehmet Kocadon, “Öğrencilerimiz inanmasaydı, velilerimiz ve eğitmenlerimiz inanmasaydı; bu güzel başarıyı yakalamak mümkün olmazdı. Biz mücadele etme gücü olan bir yarımadayız” dedi.

30 Mayıs’ta Samsun’da katıldıkları Yıldızlar Halkoyunları Geleneksel Düzenlemeli Dal kategorisinde il, bölge ve Türkiye şampiyonu olan Bodrum Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Halkoyunları Ekibi’nin başarısı, düzenlenen etkinlikle kutlandı. Bodrum’un Ortakent-Yahşi Plajı’nda yer alan Kefi Beach'te mekan sahibi Ahmet Aras'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un yanı sıra Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdem Aydın, eğitmenler Çiğdem Özcan, Özge Bedel, Zehra Bilgin, Mehmet Özcan, Akın Rüştü Fetvacı, Öner Karaca ile şampiyon gençlerin aileleri katıldı.

“Başarının sırrı inanmak”

Etkinlikte, halkoyunları yarışmasının ilk gününden itibaren kulübün hem yıldızlar hem gençler ekibine verdiği desteklerinden dolayı Başkan Mehmet Kocadon'a ekip oyuncuları tarafından teşekkür çiçeği ve bir plaket takdim edildi. Başarının sırrının inanarak mücadele etmek olduğunu belirten Başkan Kocadon, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Öğrencilerimiz inanmasaydı, velilerimiz ve eğitmenlerimiz inanmasaydı; bu güzel başarıyı yakalamak da mümkün olmazdı. Biz mücadele etme gücü olan bir yarımadayız. Her zaman birlik beraberlik içerisinde, mücadele ederek bu güzel günlere geliyoruz. Rakiplerimizin de çok çalıştığına inanıyoruz fakat biz onlardan 1 saat daha fazla çalışıyoruz. Bu fazla çalışmanın meyvesini de aldığımızı bugün hep birlikte gördük. Bodrum Yarımadası, basında ve televizyonda çok farklı bir şekilde gösterilse de, kendi içinde örf ve adetleriyle yaşayan bir bölgedir. Bugün baktığımızda Bodrum'dan namağlup bir takım çıkarıp profesyonel bir lige yükseldik. Hiç yenilmeden namağlup olarak bugünlere gelmek hiç de kolay bir şey değildir. Ayrıca diğer branşlarda ulusal ve uluslararası başarılar sergileyen çocuklarımız olmuştur. Bu başarılarda velilerimizin çocuklarına ne kadar çok sahip çıktıklarını ve inandıklarını da görüyoruz. Türkiye'nin çok farklı bir bölgesi ve turizm ile iç içe yaşayan bir yer olan Bodrum'da özellikle başarılı çocuklarımızın eğitiminde ve sağlıklı yaşamlarında büyük emeği olan velilerimize çok teşekkür etmek istiyorum; en büyük alkış onların hakkı. Okullarımızdaki başarı ile çocuklarımızın sosyal hayatlarındaki başarılarının dünyanın en medeni ülkelerindeki turizm merkezlerinden çok daha üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim”

“Turizm ligindeki bayrağımıza bir yıldız daha taktık”

Başkan Kocadon, konuşmasının devamında ise “Türkiye birinciliğine, inanarak mücadele eden evlatlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bodrum, Türkiye'nin, ismi ve yaşam tarzı ile en medeni yeridir. Bodrum ayrıca dünya turizm liginde de oynayan bir takımdır. Dünya turizm ligindeki bayrağımıza Türkiye birinciliği ile bir yıldız daha takan, gururumuz olan bu çocuklarımıza, Bodrum Belediye Başkanı olarak Bodrumlular adına teşekkür ederim” dedi.

Bodrum'a Türkiye birinciliğini getiren oyuncular ile halkoyunları eğitmenlerine Bodrum Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve kızı İpek Kocadon ile okul müdürleri, şampiyon oyunculara ve eğitmenlerine hediyelerini takdim etti. Etkinliğin devamında Başkan Kocadon ile şampiyon ekip hep birlikte Bodrum Türküsü “Hızlı Kerimoğlu”nu oynadı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.