Kocadon sahalara döndü

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol  Turnuvası’nda 27 yıl sonra forma giydi.Bodrum Şehir Stadı’nda Kumbahçe Halikarnas ile Pınarlıbelen arasında oynanan karşılaşmada Kumbahçe...

Kocadon sahalara döndü

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol  Turnuvası’nda 27 yıl sonra forma giydi.

Bodrum Şehir Stadı’nda Kumbahçe Halikarnas ile Pınarlıbelen arasında oynanan karşılaşmada Kumbahçe kalecisi olarak sahaya çıkan ve Kumbahçe’nin 3-1 kazandığı maçta Başkan Mehmet Kocadon yaptığı kurtarışlarla takımının puan kaybetmesini önledi ve seyircilerden alkış aldı.

Sahaya en son 1985 yılında çıktığını belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Uzun süre futbol oynamadım ama sporu hiç bırakmadım. Bugün burada olmamızın sebebi 30 yıl sonra Kaymakamlık Kupası maçlarının yeniden başlaması. Bundan sonra bizim milli olacak halimiz yok. Buradaki amaç gençleri spora teşvik etmek, kültürümüzü, örf ve adetimizi, sosyalleşmeyi tamamlayacak spor müsabakalarını Bodrum’da canlandırabilmek. Bu yapıldığı zaman mahalleler arasında daha çok kaynaşmalar oluyor, arkadaşlıklar, dostluklar pekişiyor. Turnuvadaki maçlara baktığımızda benim dönemimde spora başlayıp da devam eden arkadaşları görüyoruz.  İçlerinde gençlerimiz de var, gönül bu gençlerin sayısının artmasını istiyor. Güzel, keyifli maçlar yapılıyor, vatandaşlarımız da çok ilgi gösteriyor. Bu geleneksel turnuvamızı devam ettirmek için her türlü mücadeleyi yapıyoruz. Sporu bırakmadığım için vücudum esnekliğini koruyor, o yüzden birkaç tane gollük topu kurtardım. Spor bir yaşam tarzı olmalı. Çünkü spor yapan insanın kafasında kötü niyet olmaz, pozitif düşünür.

1999’dan itibaren Bodrum’da Bodrum da dahil 11 tane belediyemiz var. Herkesin kendi takımı var. Bodrum parasıyla Bodrum takımları birbirine rakip. Bu yanlış bir şey. Güçler birleştirilse çok daha güzel bir şey olur. Şu anda Bodrumsporumuz iyi gidiyor, kendi liginde lider. Ama 2014’ten itibaren herhalde Bodrumspor tek bir güç olarak hak ettiği yere varacaktır.”dedi.

Karşılaşmayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bodrum Belediye Meclisi Üyesi Taner Uslu ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya da izledi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.