Kocadon: Köylerimiz garantim altındadır

Büyükşehir Yasası gereği köylerin Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanına girmesiyle köylere desteğini eksik etmeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon her ay düzenli olarak köy muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.Yeniköy,...

Kocadon: Köylerimiz garantim altındadır

Büyükşehir Yasası gereği köylerin Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanına girmesiyle köylere desteğini eksik etmeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon her ay düzenli olarak köy muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yeniköy, Tepecik Köyü, Gökpınar Köyü, Pınarlıbelen Köyü, Mazı Köyü, Peksimet Köyü, Sazköy, Dağbelen Köyü, Güvercinlik Köyü, İslamhaneleri Köyü, Dereköy, Çamarası Köyü ve Çömlekçi Köyü muhtarlarının katıldığı toplantıda bugüne kadar yapılan ve devam eden çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda süren çalışmaların hızlılıkla tamamlanacağını, yeni getirilen eksik ve sorunların ise hemen iş planına alınacağını açıklayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, muhtarlara, köylerde yapılan çalışmalarla ilgili köylerdeki halkın görüş ve beklentilerini sordu. Halkın memnuniyetini dile getiren muhtarlar, köylerde yapılan altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları için teşekkürlerini ilettiklerini aktardılar. En kısa zamanda Başkan Mehmet Kocadon’u köylerinde tekrar görmeyi istediklerini de ileten muhtarlara en kısa sürede köy ziyaretlerini tekrarlayacağını belirtti.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi tarafından köylere götürülen hizmetin seçim yatırımı olmadığını, Büyükşehir Yasası’nın hükümleri işlemeye başlamadan önce tüm imkânlar kullanılarak hizmeti hızlılıkla köylere ulaştırmak istediğini söyledi. Başkan Mehmet Kocadon, ‘’Köyler benim garantim altındadır demiştim. Bu sözümün arkasında duruyorum. Bugüne kadar köylerimize hızlılıkla yaptığımız yatırım 2 milyon Lirayı geçti. Ama yarın köylerdeki vatandaşlarımın yeni yasanın düzenlemeleri gereği bir hizmet alabilmek için uzun uğraşlar vermemeleri adına bu yatırımı yapıyorum’’ diye konuştu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.