Kocadon: Köylere yatırımlar sürecek

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Büyükşehir Yasası gereği Bodrum Belediyesi’nin sorunluk alanına girecek olan beldeleri ziyaretlerine devam ediyor.Mumcular beldesinde halkla bir buluşma gerçekleştiren Başkan Mehmet Kocadon,...

Kocadon: Köylere yatırımlar sürecek

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Büyükşehir Yasası gereği Bodrum Belediyesi’nin sorunluk alanına girecek olan beldeleri ziyaretlerine devam ediyor.

Mumcular beldesinde halkla bir buluşma gerçekleştiren Başkan Mehmet Kocadon, öncelikle Mumcular Pazarını dolaştı. Esnafla ve pazarcılarla bol bol sohbet ederek sorunlarını dinleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a Çömlekçi, Mazı, Bahçeyaka, Sazköy ve Pınarlıbelen muhtarları da eşlik etti.

Mumcular Pazarından sonra Merkez Kahvesinde halkla bir araya gelen Başkan Mehmet Kocadon,köylerde yapılan işler hakkında vatandaşlara bilgi aktardı. Tüm çocukluğunun tarım ve hayvancılıkla geçtiğini, bu yüzden çiftçiliğin zorluklarını yakından bildiğini ileten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, köylere yatırım yapmaya şimdiden başladığını, önümüzdeki süreçte, uzun yıllar ihmal edilmiş köylerin biriken sorunlarına köklü çözümlerle, daha da büyük yatırımlar yapacağını sözlerine ekledi.

Ziyaretten sonra Yeniköy’de yapımı devam eden Emmili Köprüsü’nü incelemeye geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u, köprünün beton dökümü sırasında Yeniköy halkı yalnız bırakmadı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.