Kocadon, Karya Çiçeklerini ağırladı

Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü ile Ortakent Yahşi Güzelleştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.Bodrum...

Kocadon, Karya Çiçeklerini ağırladı

Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü ile Ortakent Yahşi Güzelleştirme ve Mavi Bayrak Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Bodrum Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Serkan Özcan, başkan yardımcısı Seyda Şevk, genel sekreter Çiğdem Özcan ile kulüp yönetim kurulu üyelerinden Adalet Ağan ve Özge Özen, OYDER Başkanı Ahmet Aras ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

300 lisanslı öğrencisi bulunan kulübün çalışmalarından bahseden Mehmet Serkan Özcan, kulübe ve öğrencilere sunduğu destekleri için Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür etti. Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun 18 Mart’ta Bodrum’da düzenlediği Muğla il yarışması minikler kategorisi karma düzenlemeli dalda il birinciliğini alan Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibinin kupasını da yanlarında getiren kulüp yönetimi, mutluluklarını Başkan Kocadon ile paylaştı.

Kulübü ve öğrencileri kutlayan Başkan Kocadon, Bodrum’da 6-7 Mayıs tarihlerindeki Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun grup yarışmasına katılmaya hak kazanan Karya Çiçeklerinin minik öğrencilerine başarılar diledi. Geçtiğimiz yılın Türkiye şampiyonu da olan, bu yıl da mücadelelerini başarıyla sürdüren ekibe elinden gelen desteği sunmaya devam edeceğini söyledi.

Bodrum Karya Çiçekleri Gençlik ve Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi; Denizli, Burdur, Antalya, Afyon, Muğla ve Isparta illerinden 36 kulüpten 1200 civarında öğrencinin katılacağı grup yarışmasında Muğla ilini temsil edecek.

Ziyarette ayrıca Bodrum Belediyesi’nin de destek verdiği OYDER’in organizasyonluğunda 17 - 21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Ortakent Yahşi Bahar Festivalinin hazırlık çalışmalarından da bahsedildi. Festivalde Karya Çiçekleri ile Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü de halk oyunları gösterileri sunacak.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.