Kocadon kalede geçit vermedi

Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası’nda Bodrumbelediyespor’un kalesini Belediye Başkanı Mehmet Kocadon korurken, kurtarışları ile büyük alkış aldı.Bodrum ilçesinde düzenlenen...

Kocadon kalede geçit vermedi

Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası’nda Bodrumbelediyespor’un kalesini Belediye Başkanı Mehmet Kocadon korurken, kurtarışları ile büyük alkış aldı.

Bodrum ilçesinde düzenlenen mahalle maçları kapsamında bu hafta Bodrumbelediyespor ve Ortakent Acıbadem spor karşı karşıya geldi.

Bodrum kaymakamlığı tarafından düzenlenen mahalle ve köyler arasında düzenlenen kaymakamlık kupası maçları kapsamında, Bodrumbelediyespor ve Ortakent acıbadem spor karşı karşıya geldi. Kaymakamlık kupası 2 takımda kıyasıya mücadele etti. Maça Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kaleci olarak oynadı. Bodrumbelediyesporun kalacisi olan Kocadon’un performansı ise dikkatlerden kaçmadı. ilk yarı takımda kalan Kocadon kurtardığı toplar ile vatandaşlardan büyük alkış topladı.

Karşılaşmay izleyenler arasında, Yalıçiftlik Belediye Başkanı İsmail Altındağ, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Maçın ilk yarısının tamamlanmasıyla oyundan çıkan Başkan Kocadon sporun kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu belirterek '' Her zaman yaptığım gibi yeniden geçtim kaleye bir numara olarak, Bodrum'un bir numarası olarak. Güzel bir maç oluyor seyircisi var, atmosferi güzel, havası güzel'' dedi.

Daha sonra seyirciler ile birlikte maçı izleyen Başkan Kocadon’un ikinci yarısını taraftarlarla takımı için tezahüratlarda bulundu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.