Kocadon işletmecilerle bir araya geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eğlence sektörü işletmecileri ile bir araya geldi. Bodrum Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda son günlerdeki şikayetler ve bu şikayetlerin çözümleri masaya yatırıldı.Bodrum Belediye...

Kocadon işletmecilerle bir araya geldi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eğlence sektörü işletmecileri ile bir araya geldi. Bodrum Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda son günlerdeki şikayetler ve bu şikayetlerin çözümleri masaya yatırıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eğlence sektöründeki işletmecilerle birlikte toplantı yaparak, işletmecilerden ses yasağına uymalarını istedi. Son günlerde gürültü ile ilgili şikayetlerin de çoğalmaya başladığını ifade eden başkan Kocadon toplantıda şöyle konuştu:

“Bodrum, bir eğlence merkezi, elbette bar ve diskolarda müzik yayını yapılacak. Müziğin olmadığı bir mekana da müşterinin gelmesi çok zor. Ama bir yasa var. Eğer siz bu yasaya uymazsanız bunun cezası ağır olur. Belediye başkanlığım döneminde ben, her zaman esnafımın yanında oldum, sizleri tanıyorum. Alacağınız cezalar ile çok zor durumlara düşebilirsiniz. Telafisi olmayan bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz. Zarar görmemeniz, zor durumda kalmamanız için benim sizden istediğim, bu kurallara uymanız. Benim sizi buraya çağırıp toplantı yapmamın sebebi, bu sorunu beraberce masaya yatırmak. Sizin de bu konudaki görüşlerinizi dinlemek istedim. Bu konu, hepimizin konusu. Bodrum Belediye Başkanı olarak siz sektör temsilcilerinden istediğim, bu kurallara uymanız. Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerimiz bu konularda çalışmalarını sürdürmekte. Yasa hakkında bilmediğiniz, kafanıza takılan ve sormak istediğiniz her şeyi bu arkadaşlarımıza sorabilirsiniz. Var olan problemleri beraberce çözmekten başka yolumuz yok. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.”

Toplantı için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür eden işletmeciler, bu süreçte Bodrum Belediye yetkililerine de yardımcı olacaklarını belirttiler.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.