Kocadon: Herkese kapım açık

Bodrum’da belediye başkanlığını tekrar kazanan Mehmet Kocadon, “ Bundan sonra bütün yarımada ve diğer partilere gönül vermiş arkadaşlarımın başkanıyım. Kapım herkese açık.” Dedi.Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez...

Kocadon: Herkese kapım açık

Bodrum’da belediye başkanlığını tekrar kazanan Mehmet Kocadon, “ Bundan sonra bütün yarımada ve diğer partilere gönül vermiş arkadaşlarımın başkanıyım. Kapım herkese açık.” Dedi.

Seçim sonuçlarını CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane’de takip eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, rakamların belli olmaya başlamasının ardından yaptığı açıklamada, “Bundan sonra bütün yarımadada, bütün siyasi partilere gönül vermiş kardeşlerimin de başkanıyım. Her zaman kapım onlara da açık” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinin galibi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon oldu. CHP Bodrum Merkez Seçim Ofisi Yağhane’ye akın eden partililer ise, sandıkların açılmaya başlamasıyla birlikte büyük heyecan yaşadı. Her açılan sandıkta belediye başkanlığını garantileyen Başkan Kocadon, ilerleyen saatlerde Yağhane’nin önünde binlerce vatandaşla buluştu. Kocadon; “Aday olan her siyasi partinin adaylarına ve onlar için mücadele eden kadın kollarına, gençlik kollarına, ilçe yönetimindeki bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Siyasette ve seçimlerde kaybeden olmaz. Lütfen hiçbir arkadaşım kaybettim diye üzülmesin. Hizmet için aday olmuş her arkadaşıma burada takdir ve saygıyla teşekkür ediyorum” dedi.

“Herkesin başkanıyım”

Kocadon, "Bundan sonra bütün yarımadada, bütün siyasi partilere gönül vermiş kardeşlerimin de başkanıyım. Her zaman kapım onlara da açık. Çünkü biz hep şunu söyledik; biz amblemlerin ve renklerin değil gönüllerin başkanıyız dedik ve Bodrum Yarımadası’nda gönüllerin başkanı olmaya da devam ettik. Tabii ki bu seçimi tek başımıza kazanmadık, bir ekip ruhuyla, birlik beraberlikle, ilçe yönetimimizle, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla, bize gönül veren özellikle perdenin arka yüzündeki seçim komisyonu üyelerimle, proje üreten arkadaşlarımla. Bu bir ekip işi, inanmak işi, mücadele etmek işi ve biz mücadelemizden hiç vazgeçmedik, hep şunu söyledik; biz mücadele etmek için varız, mücadele ettikçe daha da güçleneceğiz. Her imkansızlık bizim için bir güçtür. İmkansız diye bir şey yok. Belki bugün imkansızdır ama 3 ay sonra biz bunu imkanlı hale getiririz. Bunun için buradayız, mücadele etmek için. Bodrum Yarımadası’na artık hizmet etmek için varız. Bizlere inandınız, güvendiniz. Artık bizlere de size hizmet etmek düşer. Onun için oy verenden de vermeyenden de, bizim düğünümüze gelenden de gelmeyenden de, suyumuzdan içenden de, yemeğimizden yiyenden de herkesten razı olsun, Allah’ım sizlerden bizi eksik etmesin. Ne mutlu bana ki, bugünleri gördüm” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.