Kocadon göreve başladı

Seçimlerde tekrar başkanlığı kazanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, görevine kaldığı yerden tekrar başladı. Kocadon’u belediye önünde coşkulu bir kalabalık süsledikleri deve ile karşıladı.30 Mart yerel seçimlerinde...

Kocadon göreve başladı

Seçimlerde tekrar başkanlığı kazanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, görevine kaldığı yerden tekrar başladı. Kocadon’u belediye önünde coşkulu bir kalabalık süsledikleri deve ile karşıladı.

30 Mart yerel seçimlerinde 2. kez Bodrum Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kocadon, kalabalık ve coşkulu bir törenle göreve başladı.

Devir teslim töreni sırasında bir vatandaşın devesini süsleyerek getirdiğini gören Mehmet Kocadon, bir süre deveyi ipinden çekerek belediye önüne kadar getirdi. Bodrum Belediyesinde çiçeklerle karşılanan Mehmet Kocadon’a, Belediye Başkanlığı mührünü başkan vekili Halit Özkaplan verdi.

Bodrum Adliyesi Konferans salonunda düzenlenen mazbata töreni ardından önce CHP ilçe binasına gelen Kocadon kalabalık bir partili topluluğu tarafından karşılandı. İlçe Başkanı Recai Seymen , “Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak bugün Bodrum da mazbataları alarak bir seçim kazandık. Mehmet Kocadon başkanlığında 22 meclis üyesi ile Bodrum yarımadasını 5 yıl yönetme yetkisini aldık” diyerek, emeği geçen tüm partililere ve oy veren Bodrumlulara teşekkür etti.

Mehmet Kocadon‘da ilçe binasında yaptığı konuşmasında, “Atatürk ilke ve devirmelerine gönülden bağlı Cumhuriyet Halk Partili Kardeşlerim, Bodrum da bir seçim atmosferi yaşadık. Bodrum da hiçbir olay olmadan bu günlere geldik. Bodrum halkının ne kadar medeni olduğunun göstergesidir bu. Keşke bütün Türkiye de böyle olabilseydi seçimler. O gün de demiştik Bodrum Türkiye ye umut ve ışık olacak diye. Gönül isterdi ki daha fazla alalım, çalışmalarımızla bu oyu arttırmak bizim görevimiz”dedi.

Parti binasından sonra Belediye binasına yürüyerek giden Mehmet Kocadon’un arkasında b üyük bir kalabalık oluştu. Bir vatandaşın getirdiği deveyi ipinden çeken Kocadon, Bodrum Belediye Bahçesinde miting gibi kalabalık tarafından karşılandı. Belediye personeli de Kocadon’u kapıda çiçeklerle karşıladı.

Mehmet Kocadon, Belediye de makamına geçmeden önce kürsüde bir konuşma yaparak bu seçimlerde yarışan diğer adaylarına teşekkür etti. Kocadon konuşmasında ,“biz birlik beraberlikten yanayız dediği konuşmasında halkın seçtiği insana hepimiz saygı duymak zorundayız. 1980 yılından bu yana Bodrum da bir belediye başkanı üst üste iki defa seçilen ilk belediye başkanıyım” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.