Kocadon: Eğitim milletin en büyük ihtiyacıdır

Bodrum ilçesinde bulunan Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği üyelerinin geldiği kalabalık heyeti Başkan Mehmet Kocadon makamında ağırladı....

Kocadon: Eğitim milletin en büyük ihtiyacıdır

Bodrum ilçesinde bulunan Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü ve Okul Aile Birliği üyelerinin geldiği kalabalık heyeti Başkan Mehmet Kocadon makamında ağırladı. Başkan Kocadon’un eğitime öğretime yaptığı katkılarından çok etkilendiklerini söyleyen heyet ‘’okulumuza katkınız çok büyüktür. Biz de gelecek nesillerimizi çok iyi yetiştirerek Bodrum’u, tüm Türkiye’ye eğitim alanında örnek olacak duruma getirmek için elimizden geleni yapacağız ve eğitime verdiğiniz destekleri boşa çıkarmayacağız. Size tüm eğitim camiası adına, çocuklarımız adına çok teşekkür ederiz. Gelecek dönemde de bizimle olmanızı canı yürekten istiyoruz. Gereken desteği her zaman vereceğimizi bilmenizi isteriz.’’ dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yapılan ziyaretten duyduğu mutluluğu aktardıktan sonra ‘’Ekmekten sonra eğitim, bir milletin en büyük ihtiyacıdır.’’ dedi ve eğitime desteğinin her koşulda süreceğini ekledi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.