Kocadon, çalışmaları yerinde inceledi

Bodrum Belediyesi ekipleri, ilçe genelini kapsayan yol düzenleme çalışmaları kapsamında; bakım-onarım, sıcak asfalt dökme, parke taş döşeme ve dere ıslahı gibi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çalışmaları yerinde...

Kocadon, çalışmaları yerinde inceledi

Bodrum Belediyesi ekipleri, ilçe genelini kapsayan yol düzenleme çalışmaları kapsamında; bakım-onarım, sıcak asfalt dökme, parke taş döşeme ve dere ıslahı gibi çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kocadon, "Bodrum'a hizmet etmek için çalışmalarımız hızla sürüyor." dedi.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum genelinde yapılan yol düzenleme çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı.

"Önemli olan hizmet"

Fen İşleri ekiplerinin Turgutreis'te sürdürdüğü çalışmalarını yerinde inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı açıklamada, "Turgutreisimizin Karabağ Mahallesi'nde yollar ile ilgili sıkıntılar vardı, şikayetler alıyorduk. Şu anda Fen İşleri ekiplerimiz burada 5-6 kilometrelik yol çalışmasıyla bu sezonu tamamlamaya çalışacaklar. Tabi altyapıyla ilgili sıkıntılar da var; burası özellikle su taşkınlarının çok yaşandığı bir bölge. Tabi büyükşehirle de bu konuyu görüşüyoruz. Altyapıyı onlar, üstyapıyı biz yapacağız. Hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz çünkü Turgutreis bizim için çok önemli bir bölge. Biliyorsunuz; Turgutreis, Bodrum Yarımadası'nın en büyük mahallesi. Onun için buraya çok önem veriyoruz. Aşağı yukarı dört aydır Turgutreis'e yol çalışmalarında bayağı ağırlık verdik. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Önemli olan Bodrum için hizmet getirmek." dedi.

Bodrum genelinde devam eden çalışmalar kapsamında Turgutreis Fırkateyn Caddesi üzerindeki 2060 ve 2046 sokakta sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi. Bölgedeki çalışmalara; 2061, 2047, 2048, 2045 sokak ve çevre sokaklarda da devam edilmesi planlanıyor. Bölgede toplamda 500 ton sıcak asfalt döken ekipler, ardından 600 ton daha sıcak asfalt dökerek çalışmalarını tamamlayacak.

Ekipler ayrıca Bitez Kavşağı Atatürk Bulvarı bölgesinde toplam 150 metre yola kayrak taşı döşüyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Bodrum-Ortakent yolu üzerindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde kayrak taşı döşeme çalışmalarına da başlayacak olan ekipler, caddede toplam 250 metre yol boyunca 350 metrekarelik alana kayrak taşı döşeyecek.

Bitez Mahallesi Bergamut Caddesi'nde parke taş döşeme çalışmalarında da sona gelen ekipler, toplamda cadde üzerine 250 metrekarelik alana parke taşı döşemiş olacak.

Yahşi Mahallesi'nde tüm sokaklara toplamda 750 metrekarelik alana parke taşı döşeyecek  ekipler, çalışmalarına; Yahşi Eski Çeşme Sokak ve Güzel Sokak'tan başladı.

Ekipler ayrıca Bitez Mahallesi Defne Sokak'taki çalışmaları tamamlayarak dere yolu boyunca parke taşı döşeme çalışmalarına hız verdi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.