Kocadon, birincileri kabul etti

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu folklor grubu öğrencileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Muğla’da yapılan ilk yarışmada il birinciliği...

Kocadon, birincileri kabul etti

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu folklor grubu öğrencileri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Muğla’da yapılan ilk yarışmada il birinciliği kazanan Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu folklor grubu öğrencileri Muğlada’ki yarışmanın ardından Kuşadası’nda yapılan grup yarışmasında Muğla’yı temsil etti. Bu yarışmada da ikinci olan Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu kazandıkları iki kupayla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Bir puan farkla birinciliği kaybeden folklor ekibi öğrencileri gelecek yıl yapılacak olan Türkiye finallerinde Bodrum’u en güzel şekilde temsil edeceklerini söylediler.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum kültürünün bir parçası olan folklorda alınan bu başarılı sonuçlar nedeniyle öğrencileri tebrik ederek birer kalem takımı hediye etti ve seneye daha iyi sonuçlar alacaklarına tüm kalbiyle inandığını söyledi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.