Kocadon, annesinden hiç oy alamamış

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Merkez Seçim Ofisi açılış töreni, miting havasında geçti. Başkan Mehmet Kocadon, hBodrum Halkını selamladı. Açılışta Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’a...

Kocadon, annesinden hiç oy alamamış

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Merkez Seçim Ofisi açılış töreni, miting havasında geçti. Başkan Mehmet Kocadon, hBodrum Halkını selamladı. Açılışta Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’a Muğla Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, geçmiş dönem milletvekilleri, CHP Bodrum Belediye Meclis Adayları katılarak eşlik etti.

CHP Adayı Mehmet Kocadon, burada yaptığı konuşmasında annesinden ilk kez oy alacağını söyledi. Önceki partisinde annesinden bir kez bile oy alamayan Başkan Mehmet Kocadon konuşması sırasında annesi Fatma Kocadon’u görerek, “Şurada annemi gördüm. Anneme kadar bir gidip geleceğim. Bir elini öpeyim, belki bu seçimde artık oy verir Fatma Hanım. Bu seçimde oy vereceksin artık.” dedi ve annesine doğru ilerledi. Başkan, “Bodrum Yarımadası öyle bir oy oranıyla yerel seçimlerden çıkacak ki arkadaşlar, bütün Türkiye'ye ışık olacak, umut olacak, gelecek olacak” dedi. Bu sırada annesinin yanına ulaşan Başkan Kocadon, “Fatma Hanım öpüyorum elini. Oyuma bir oy daha kattım ve ilk defa. 15 senedir ilk defa oy alacağım kendisinden.” diyerek elini öptü.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.