Klasik otomobiller yarıştı

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Batı Anadolu Klasik Otomobil Rallisi Yarışları, Bodrum Belediye Meydanı'nda gerçekleşti.Bodrum belediye meydanında başlayan yarış 24 klasik otomobilin katılımıyla start aldı. 1940 model ile 1975...

Klasik otomobiller yarıştı

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Batı Anadolu Klasik Otomobil Rallisi Yarışları, Bodrum Belediye Meydanı'nda gerçekleşti.

Bodrum belediye meydanında başlayan yarış 24 klasik otomobilin katılımıyla start aldı. 1940 model ile 1975 model arasında olan birbirinden klasik 24 araç Yalıkavak etabı için kıyasıya mücadele verdi. Klasik araçlar vatandaşlar ve turistler tarafından ilgi gördü. Araçlara hayran kalan turistler fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Klasik Otomobil Derneği Kulüp Başkanı Saydin Gökçin de Batı Anadolu Klasik Otomobil Rallisinin bu yıl 16'ıncı kez düzenlendiğini ifade etti. İlk günü 270 km yol giden klasik otomodbiller  2’ci gün 200 km yol yaparak toplam 470 kilometre yaptı. Yarışlar Pazar günü akşam sona erdi.

Öte yandan klasik otomobillerin içindeki en eski aracın 1942 model olan Buick olduğu öğrenildi. Aracın İstanbul’dan Bodrum’a karayolu ile geldiğini ve orijinalini bozmaması dikkatlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.