Kızların biri kaçırıldı biri kayıp

Fethiye ilçesinde meydana gelen iki ayrı olayda ikisi de 15 yaşında olan kızlardan birisinden 15 gündür haber alınamazken diğeri ise kaçırıldı.Fethiye’de bir kamu yurdunda barınan 16 yaşındaki kız öğrenciden 15 gündür...

Kızların biri kaçırıldı biri kayıp

Fethiye ilçesinde meydana gelen iki ayrı olayda ikisi de 15 yaşında olan kızlardan birisinden 15 gündür haber alınamazken diğeri ise kaçırıldı.

Fethiye’de bir kamu yurdunda barınan 16 yaşındaki kız öğrenciden 15 gündür haber alınamıyor. Kızın babası kızının yurttan kaçtığının kendisine 5 gün sonra söylendiğini kızının hayatından endişe ettiğini bir an önce kızının bulunmasını istedi.

Fethiye’de bir kamu yurdunda bulunan 16 yaşındaki K.S’nin 13 Şubat tarihinden bu yana kayıp olduğunu ileri süren babası Ahmet S. Kendilerine bu durumun geç bildirildiğini o günden bu yana kızından bir haber alamadıklarını söyledi. Yurt idaresinin olayı polise ve jandarmaya bildirdiğini anlatan baba Ahmet S. Kızının yurttan çıkışı konusunda ihmal olup olmadığının araştırılmasını ve kızının bir an önce bulunması konusunda yetkililerin yardımcı olmasını istedi.

Fethiye’de evde kimsenin olmadığı sırada kaçırılan 15 yaşındaki kızın hayatından endişe ediliyor.

İddiaya göre Fethiye’nin üzümlü beldesine bağlı Söğütlüdere Köyü gürme mahallesinden 15 yaşındaki Kader A. İsimli genç kız ailesinin evde olmadığı sırada Ortaköy köyünden 30 yaşındaki M.D tarafından kaçırıldığı, hemen her yerde arandığı ancak bir türlü bulunamadığı belirtildi.

20 gün önce meydana gelen olayın ardından genç kızın ailesi jandarmaya başvurarak Kader A.’nın hayatından endişe ederken Kader A’yı gören ve yerini bilenlerin en yakın jandarmaya insaniyet namına başvurmalarını istediler. Her iki olayla ilgili olarak araştırma ve soruşturmalar başlatıldı.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.