KIZILDAĞ’DA “ORMAN NÖBETİ”

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde yaşayan gençler Kızıldağ mevkiinde bulunan ormanlık alanda nöbet tutmaya başladı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, orman nöbeti tutan gençleri ziyaret etti.Sinem KarakayaGeçtiğimiz...

KIZILDAĞ’DA “ORMAN NÖBETİ”

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde yaşayan gençler Kızıldağ mevkiinde bulunan ormanlık alanda nöbet tutmaya başladı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, orman nöbeti tutan gençleri ziyaret etti.

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz gün Kızıldağ mevkiindeki ormanlık alanda bir şüphelinin bulunduğu ve maskeli kişinin bir vatandaşı darp ederek bölgeden kaçtığı iddiası üzerine polis ekipleri bölgede arama yapmış,yapılan arama bir sonuca varılamamıştı. Olayın üzerine Menteşeli gençler Kızıldağ mevkiindeki ormanlık alanda 'orman nöbeti' tutmaya başladı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise, Kızıldağ mevkiine giderek bölgede nöbet tutan gençleri ziyaret etti.

Bahattin Gümüş, "Kızıldağ mevkiinde gecenin geç saatlerine kadar nöbet tutan genç kardeşlerimiz ile beraberiz. Doğamızı, ormanlarımızı, yaşam alanımızı koruyan gençlerimize, Menteşemize gösterdikleri dayanışma için teşekkür ediyorum. Bu zor günleri birlikte atlatacağız" dedi.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.