Kızılay’dan Sevgi Bohçası

Kızılay Marmaris Şubesi Kadın Kolları üyeleri yeni doğan bebekler için hazırlanan Sevgi Bohçası’nın annelere hediye ediyor.Türk Kızılayı Marmaris Şube Başkanlığı Kadın Kolları Birimi tarafından hazırlanan “Sevgi...

Kızılay’dan Sevgi Bohçası

Kızılay Marmaris Şubesi Kadın Kolları üyeleri yeni doğan bebekler için hazırlanan Sevgi Bohçası’nın annelere hediye ediyor.

Türk Kızılayı Marmaris Şube Başkanlığı Kadın Kolları Birimi tarafından hazırlanan “Sevgi Bohçası" yeni doğum yapan annelere dağıtıldı.

Yaşamın her anında ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılayı Marmaris Şube Başkanlığı, çok anlamlı bir yardım projesine daha imza atıyor. “Sevgi Bohçası Projesi” ile maddi durumu yetersiz ailelere doğum sonrasında destek olunuyor. Yeni doğan bebeklerin ve annelerinin temel ihtiyaçlarının karşılandığı proje Türk Kızılayı Marmaris Şube Başkanlığı Kadın Kolları birimi tarafından da başarıyla yürütülüyor. Hayırsever kişiler sayesinde oluşturulan bohçalar yeni doğum yapan annelere dağıtıldı.

Türk Kızılayı Marmaris Şube Başkanlığı Kadın Kolları Birimi Başkanı Serpil Ağar, "Yeni doğan bebekler için oluşturduğumuz Sevgi Bohçası ile siz yardım sever kişiler sayesinde yardıma muhtaç bir çok aileye daha umut ışığı olmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz.Haydi Marmaris bir bebeğe de siz umut ışığı olun.Bugün bir bebeğimize daha sevgiyle dokunduk" dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.