Kızılay’dan Gümüş’e ziyaret

Türk Kızılay’ı Muğla Kan Alma Birimi Sorumlu Hekimi Dr. Gülçin Kınay Polat ile Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Nilüfer Erdoğan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kan Alma...

Kızılay’dan Gümüş’e ziyaret

Türk Kızılay’ı Muğla Kan Alma Birimi Sorumlu Hekimi Dr. Gülçin Kınay Polat ile Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Nilüfer Erdoğan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kan Alma Birimi Sorumlu Hekimi Dr. Gülçin Kınay Polat, 28 Haziran – 28 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı” kampanyası hakkında Başkan Gümüş’e bilgiler verdi.

Türk Kızılay’ı Muğla Kan Alma Birimi Sorumlu Hekimi Dr. Gülçin Kınay Polat, “Türk Kızılay’ı 146 yıldır dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara merhamet elini uzatmaktadır. Türk Kızılay olarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı dönem olan Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi birçok insana yardım elimizi uzatarak toplumsal değerlerimizi, bir yerine çok olmanın güzelliğini her zamankinden daha fazla hatırlıyoruz. İhtiyaç sahiplerine küçük de olsa bir katkıda bulunmanın önemini daha çok idrak ettiğimiz bu dönemde her yıl olduğu gibi geliri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bir bağış kampanyası düzenliyoruz. Türk Kızıl ayı tarafından hazırlanan 4 farklı bağış seçeneği ile (Gıda Kolisi, Kızılay Kart, Zekat, Aşevleri) ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı , “Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı” konseptinde hazırlanan ve 28 Haziran – 28 Temmuz 2014 tarihleri arasında yürütülecek olan kampanyamız ihtiyaç sahiplerine umut olacaktır. Bu anlamda Menteşe Belediyesi olarak kampanyamıza yapacağınız her destek ihtiyaç sahipleri için farkındalık olacaktır” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş,  ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Türk Kızılay’ın 146 yıldır yarattığı farkındalığı ve yaptığı hizmetleri yakından biliyor, takdir ediyorum. Bu anlamda “Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı” kampanyanızı da yürekten destekliyorum” dedi.

Ziyarette Türk Kızılay’ı Muğla Kan Alma Birimi Sorumlu Hekimi Dr. Gülçin Kınay Polat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e “Kan ver, hediyen hayat olsun” adlı kitapçık verdi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.