Kızılay’dan etkinliklere destek

Muğla Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 1-7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde öğrencilerin de katıldığı Deprem Tatbikatı’nda Türkiye Kızılay...

Kızılay’dan etkinliklere destek

Muğla Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 1-7 Mart Deprem haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Anadolu Öğretmen Lisesi bahçesinde öğrencilerin de katıldığı Deprem Tatbikatı’nda Türkiye Kızılay Derneği Muğla Şube Başkanlığı da yerini aldı. Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanlığı tatbikat sonrasında öğrencilere ve katılımcılara Kızılay hakkında bilgiler vererek, deprem sonrasında gerçekleştirdikleri faaliyetleri fotoğraflar ve materyallerle anlattılar.

Ayrıca; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Pi Günü Şenliği” nde Türkiye Kızılay Derneği Muğla Şube Başkanlığı açtıkları stantta Türk Kızılayı faaliyetleri hakkında bilgiler vererek,öğrencilere ve katılımcılara Türk Kızılayı Dergisini ve Gizemli Macera adlı kitapları dağıttı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.